Labbetuss har bursdag. Hver dag!

OK, da er det min tur å være han der surpompen igjen: Kan dere være så snille å sende bursdagshilsener DIREKTE til jubilantene? Jeg får litt Labbetuss-følelse her.

HAN LABBETUSS HAR BURSDAG. Det er nemlig slik, at når du HAN LABBETUSS HAR BURSDAG gratulerer en eller annen jubilant, så HAN LABBETUSS HAR BURSDAG er det slik at absolutt alle kan HAN LABBETUSS HAR BURSDAG lese det.
For all del: Gratulerer HAN LABBETUSS HAR BURSDAG med HAN LABBETUSS HAR BURSDAG dagen, trivelig det, men HAN LABBETUSS HAR BURSDAG det blir HAN LABBETUSS HAR BURSDAG litt kjedelig i lengden, etterhvert som HAN LABBETUSS HAR BURSDAG du får over 365 kontakter, og de har over HAN LABBETUSS HAR BURSDAG 365 kontakter, så blir det HAN LABBETUSS HAR BURSDAG bursdag hver HAN LABBETUSS HAR BURSDAG eneste dag, og det er HAN LABBETUSS HAR BURSDAG ganske mange som gratulerer HAN LABBETUSS HAR BURSDAG hver eneste en HAN LABBETUSS HAR BURSDAG som har bursdag.
Det jeg HAN LABBETUSS HAR BURSDAG prøver å si, er at HAN LABBETUSS HAR BURSDAG det er ikke fullt så HAN LABBETUSS HAR BURSDAG interessant for alle HAN LABBETUSS HAR BURSDAG andre, HAN LABBETUSS HAR BURSDAG i alle fall ikke 50 ganger HAN LABBETUSS HAR BURSDAG hver gang noen har HAN LABBETUSS HAR BURSDAG bursdag.
Da jeg registrerte HAN LABBETUSS HAR BURSDAG meg på Facebook, snakket alle engelsk, og det var få over HAN LABBETUSS HAR BURSDAG 40 fra Norge her, HAN LABBETUSS HAR BURSDAG og mange av dem har allerede falt ifra. HAN LABBETUSS HAR BURSDAG Ganske mange velger å droppe HAN LABBETUSS HAR BURSDAGFacebook  fullstendig.

For min egen del er jeg sikker på at den dagen støyen overdøver informasjonen, øker risikoen for at jeg faller fra også.

HAN LABBETUSS HAR BURSDAG Jeg mener, det kan HAN LABBETUSS HAR BURSDAG være interessant at HAN LABBETUSS HAR BURSDAG dattera til Gunn han synge, eller HAN LABBETUSS HAR BURSDAG at Espen leter etter HAN LABBETUSS HAR BURSDAG hus, og det er faktisk interessant – og hyggelig – at Espen har bursdag, men det er HAN LABBETUSS HAR BURSDAG ikke HAN LABBETUSS HAR BURSDAG spesielt interessant at alle, HAN LABBETUSS HAR BURSDAG absolutt HAN LABBETUSS HAR BURSDAG alle, HAN LABBETUSS HAR BURSDAG gratulerer HAN LABBETUSS HAR BURSDAG Espen HAN LABBETUSS HAR BURSDAG med HAN LABBETUSS HAR BURSDAG dagen. HAN LABBETUSS HAR BURSDAG Ikke HAN LABBETUSS HAR BURSDAG sant? Sånn alle til alle?

ps. Gratulerer med dagen, Espen og alle andre. Trivelig det!

ps2: Jeg skulle ønske jeg kunne skru av alle senkomling-meldingene, de som viser at de sist ankomne er blitt venn med 300 nye.  Litt mye støy der også.

ps3: Nevnte jeg at Labbetuss har bursdag?